Politie zoekt getuigen straatroof

donderdag 16 november 2017

Alkmaar - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die op woensdagavond plaatsvond op het Thijssepad in Alkmaar. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000.

Omstreeks 20.10 uur stond een 15-jarige jongen bij speeltoestellen aan het Thijssepad. Hij had daar net staan praten met een vriend, maar deze was juist weggegaan.

Plotseling kwamen er twee jongens op hem afrennen. Een van de jongens had een (mogelijk) vuurwapen bij zich dat hij op het slachtoffer richtte. Het slachtoffer moest zijn zakken leeghalen. In zijn zakken had hij een zakmes dat door de overvallers werd afgepakt. Daarna werd het slachtoffer naar zijn zeggen tegen de grond geschopt. De daders gingen er lopend vandoor in de richting van de Mare en het Beneluxplein.

De verdachte met het wapen is een blanke jongen met een smal postuur en een lengte van 1,70 tot 1,75 meter. Hij droeg een donkere jas met bontkraag, een donkere pet, een donkere sjaal voor zijn gezicht en een blauwe spijkerbroek. De andere verdachte was aanmerkelijk kleiner en had een getint uiterlijk. Ook hij was donker gekleed en droeg ook een sjaal voor zijn gezicht. Hij sprak met een accent.

2017235280

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Alkmaar | 112 alarmeringen Alkmaar | Goedkoop Tanken in Alkmaar | Supermarkten in Alkmaar | Weerbericht Alkmaar