Alkmaar | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Beroving

overval / beroving

Alkmaar - Op donderdagmiddag vond er een beroving plaats op de Grutterij in Alkmaar. Eventuele getuigen van de beroving worden verzocht contact op te nemen met de politie op tel.nr. 09800-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000.

Omstreeks 17.30 uur was een 24-jarige Alkmaarder bezig een koplamp van de auto van zijn buurvrouw te vervangen. De man had zijn jas even uitgetrokken en op de motorkap van de auto gelegd. Zijn buurvrouw stond bij de auto te kijken.

Over de Grutterij kwam een man aanlopen. Toen hij op enkele meters genaderd was, spoot hij vanuit een klein spuitbusje iets in de ogen van de buurvrouw. Het ging vermoedelijk om pepperspray. De man griste de jas weg en ging er vandoor in de richting van het park De Groene Voet. In de jas zaten onder anderen een ID-kaart en een bankpas.

De straatrover is een blanke man met een lengte van ongeveer 1,75 meter. Hij droeg een zwarte Nike baseball-cap, een korte zwarte jas, een zwarte capuchon en een donkere broek.

De politie stelde een onderzoek in in de omgeving. De verdachte werd niet teruggevonden.

2017240650

Soortgelijke berichten

Beroving
Almere

Beroving
Zwanenburg

Beroving
Heerhugowaard

Beroving
Den Helder

Beroving
Ijmuiden

Beroving
Utrecht

Beroving
Heerhugowaard

Poging beroving
Amersfoort

Poging beroving
Wateringen

Getuigenoproep beroving
Haarlem

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio